MadVirComputer

Instalare, configurare sistem de operare (Windows)

Instalarea oricarei versiuni Microsoft Windows presupune ca dumneavoastra sa aveti cumparat acest sistem de operare sau sa il cumparati de la noi. Va rugam sa nu folositi sistem de operare piratat si sa nu ne solicitati instalarea unuia de acest fel. Legea romana interzice utilizarea acestui tip de sistem, acest lucru echivaland cu furtul de orice natura si este pedepsit ca atare.
Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, a fost modificata prin Legea nr. 285 din 23 Iunie 2004, care a fost publicata in Monitorul Oficial in 30 Iunie 2004 si a intrat in vigoare la 30 de zile de la publicare.Programele pentru calculator sunt strict protejate de noua lege – instalarea, stocarea, rularea sau executarea, afisarea ori transmiterea in retea a unui program pentru calculator fara autorizarea titularului dreptului de autor (fara licenta) reprezinta infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 4 ani sau cu amenda de la 100 de milioane de lei la 400 de milioane de lei.

Dupa ce se instaleaza Windows-ul, se trece la configurarea acestuia, adica instalarea tuturor driverelor necesare functionarii corecte a calculatorului, setarea placii de retea, modemului, etc

Costul instalarii Windows-ului este de 50 Ron (doar Windows), 100 Ron full+drivere si 300 Ron pentru servere dual SO

Copyright © 1998 - 2024. MadVirComputer | Site realizat de validsoftware.ro

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor
0

Your Cart