MadVirComputer

Instalare, configurare sistem de operare (Windows)

Instalare Windows

Instalarea oricărei versiuni Microsoft Windows presupune ca dumneavoastră să aveţi cumpărat acest sistem de operare sau să îl cumpăraţi de la noi.

Vă rugăm să nu folosiţi sistem de operare piratat şi să nu ne solicitaţi instalarea unuia de acest fel! Legea română interzice utilizarea acestui tip de sistem, acest lucru echivalând cu furtul de orice natură şi este pedepsit ca atare.

Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004, care a fost publicată în Monitorul Oficial în 30 iunie 2004 şi a intrat în vigoare la 30 de zile de la publicare. 

Programele pentru calculator sunt strict protejate de noua lege – instalarea, stocarea, rularea sau executarea, afişarea ori transmiterea în reţea a unui program pentru calculator fără autorizarea titularului dreptului de autor (fără licenţă) reprezintă infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 4 ani sau cu amendă de la 100 de milioane de lei la 400 de milioane de lei.

După ce se instalează Windows-ul, se trece la configurarea acestuia, adică instalarea tuturor driverelor necesare funcţionării corecte a calculatorului, setarea plăcii de reţea, modemului etc.

Costul instalării Windows-ului este de 50 Ron (doar Windows), 100 Ron full + drivere şi 300 Ron pentru servere dual SO.

Copyright © 1998 - 2024. MadVirComputer | Site realizat de validsoftware.ro

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor
0

Your Cart